Munkatársaink

Kocsonyi-Adamcsok Márta
Logopédus
Kocsonyi-Adamcsok Márta

2004-ben szereztem meg tanítói diplomámat, német műveltségterülettel a Tessedik Sámuel Főiskolán, Békéscsabán. A főiskolás évek során rájöttem, hogy munkámhoz elengedhetetlen lesz a logopédia területének megismerése, így jelentkeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karára és 2008-ban megszereztem gyógypedagógiai-logopédus diplomámat.

Szakszerűen végzek nyelvlökéses nyelés, afázia, pösze,diszkalkulia, diszlexia, diszgráfia, diszfázia, dadogás,hadarás terápiát. Gyakorlatom van a logopédiai diagnosztikában.

Munkám során fontosnak tartom, hogy minden hozzám forduló szülőt és gyermeket ellássak megfelelő mennyiségű, érthető információval. Igyekszem a családdal maximálisan együttműködni, mert a fejlődéshez nélkülözhetetlen a gyakorlás és a beszédhibás gyermekhez való megfelelő hozzáállás.

Balázs Tiborné Andrea
Fogászati asszisztens
Balázs Tiborné Andrea

Egészségügyi középiskolai tanulmányaim után kerültem kapcsolatba a fogászattal. Az I. Rendelőintézet fogászatán kezdtem el dolgozni, majd négy hónap múlva kerültem körzeti fogászati rendelőbe (Föltámadás u.), mint asszisztensnő. 1989-ben megszereztem a Fogorvosi asszisztens szakképesítést. 1995-től a Fogászati és Szájsebészeti Klinikán dolgoztam a protetika osztályon. 1999-től a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. Szakmai felkészültségem szinten tartása érdekében folyamatosan továbbképzéseken veszek részt. Munkahelyemen jó a munkaközösség, szeretem a munkám és az emberekkel való foglalkozást.

Tapodi Ágnes
Főnővér asszisztens, dentálhigiénikus, iTOP tréner
Tapodi Ágnes

1981-ben érettségiztem Szegeden az Egészségügyi Szakközépiskolában.
Képzéseim:
1984 Fogorvos asszisztens szakképesítés
1990 Alapfokú Fogászati röntgen képesítés
2009.SZTE Fogorvosi kar Szak-és Továbbképzési Központ szervezésében Klinikai Fogászati higiénikus, Dentalhigiénikusi szakképesítés.
2019 Bővített sugárvédelmi ismeretek vizsga
2019  iTOP ADVENCED
Első munkahelyem az Ifjúsági Rendelőintézet gyermekfogászata volt. Ez a tapasztalat meghatározta további életem, azóta is a fogászat területén tevékenykedem.
Közel 30 éve dolgozom  Dr. Karácsonyi Sándorral, jól összeszokott csapatot alkotunk. Az asszisztensi teendők mellett a háttérmunkában is a segítségére vagyok.
A fogászat minden területét nagyon szeretem, legfőképpen az esztétikai fogászat, a protetika és az implantológia érdekel.
Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken, és a mindennapokban alkalmazom az ezeken  megszerzett legfrissebb ismereteket.
Colgate nagykövetként különösen fontos számomra a prevenció. A gyakorlatban naponta tapasztalom, milyen sok fogászati probléma megelőzhető lenne azzal, ha meg tudnánk tanítani pacienseinket a helyes fogápolásra. Ezért részt vettem az iTOP képzésén, ahol az egyénre szabott szájápolást tanulhattam meg profi módon. Ez a módszer egészséges szájhigiéniát nyújt egy életen át. Szabadidőmben részt veszek karitatív tevékenységekben, szívügyem a gyermekek gondozása, a helyes fogápolásra tanítása.
Dentálhigiénikusként is nagyon fontos számomra a paciensekkel való törődés, az empátia. Próbálok mindent megtenni azért, hogy betegeink jól érezzék magukat rendelőnkben és szorongás nélkül jöjjenek vissza a következő kezelésre. Az a legnagyobb ajándék számunkra, ha széles mosollyal, gyógyultan és elégedetten távoznak pacienseink.
Nagyon örülök, hogy az Easy-dent fogászat csapatát erősíthetem, mert itt minden nap tudásom legjavát nyújthatom.

 

Jani Andrásné Gyöngyi
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Jani Andrásné Gyöngyi

Általános asszisztensként kezdtem a pályám. Fogszabályozáson dolgoztam, és ott kezdtem ismerkedni a fogászattal.
2001-ben végeztem el a fogászati asszisztensi, és 2009-ben a dentálhigiénikusi képzést.
2000 óta dolgozom Kovács Ágnes doktornő asszisztenseként.
Továbbképzéseken folyamatosan bővítem ismereteimet, és tájékozódom az új módszerekről.
Három gyermekes anyaként átérzem a gyerekek félelmét és az édesanyák aggodalmát egyaránt a fogászattal kapcsolatban.

Török Annamária
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Török Annamária

2014-ben végeztem fogászati asszisztensként Szegeden ,majd 2015-ben klinikai fogászati higiénikusként.A fogászaton belül minden érdekel,de kedvenc területem a parodotológia,ezért öröm számomra , hogy Dr. Jobba Zsófia munkáját segíthetem.

Fontosnak tartom a preventív szemlélet elterjedését és ,hogy dentalhigiénikusként minél több emberhez eljutassam a megfelelő szájhigiénia elsajátításához szükséges ismereteket. Ennek érdekében rendszeresen fejlesztem és frissítem tudásomat.2018-ban sikeresen elvégeztem  az iTOP Advanced képzését,mely során rengeteget tanultam a fogápolás megfelelő technikájáról, valamint ennek gyakorlati átadásáról .

 

Vincze Márta
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus, iTOP trainer
Vincze Márta

2013-ban fogászati asszisztensként, 2015-ben dentalhigiénikuskénk végeztem. Azóta dolgozom az Easy-Dent fogászati rendelőintézetben. Nagyfokú gyakorlatra tettem szert a konzerváló fogászat és a fogpótlástan mellett a fogmegtartó kezelések, valamint a speciális gyökér kezelések területén is.

Dr. Fodor Lilla és Dr. Bandula Eszter munkáját segítem. A munkánk során mérhetetlenül fontos számunkra,hogy a rendelőben a magas színvonalú beavatkozások mellett, családias hangulatú kezelésekben részesítjük a betegeinket.

A munkám mellett nélkülözhetetlen számomra, a preventív munka. A Colgate nagyköveteként alapvető, hogy a gyerekeknek megtanítsam a helyes fogmosást. Legyen ez iskolai intézményekben vagy gyerekeknek a klinikán. A munkám során elengedhetetlen a folyamatos fejlődés ezért igyekszem minél többször eljutni, olyan továbbképzésekre amelyen keresztül a munkámban még eredményesebb tudok lenni! 2019-ben sikeresen elvégeztem az iTOP advence képzést. Ez az egészséges szájhigiénia új iránya, úttörője! Az iTOP filozófia olyan alkalmazható, gyakorlati tudásanyag, ami kiemelt hangsúlyt fektet a páciensek szájhigiénés fejlesztésére és ösztönzésére. A helyes szájhigiéne lényeges, hogy megőrizzük fogunk és ínyünk egészségét. Ez nem csak rendszeres, hanem megfelelő technikájú fogmosást is jelent. Ennek elsajátításában nyújtok megfelelő segítséget! Az iTOP foglalkozások során ezért speciális alapelvek mentén haladva, egy egyéni, személyre szabott fogmosási technikát alakítok ki, ez a beteg aktív közreműködését igényli, hiszen akár a fogmosási szokások drasztikus megváltoztatására is szükség lehet.

2019-ben a bővített sugárvédelmi vizsgát is sikeresen megszereztem. Így a hagyományos röntgen képek mellett CBCT felvételek készítésével is foglalkozom.  

 

 

Kövér Judit
Fogászati asszisztens
Kövér Judit

2017 júliusában szereztem meg a fogászati asszisztens szakképesítést, azóta dolgozom az Easy Dent Fogászati Centrumban Dr. Gyergyói László szájsebész mellett, ahol a munka mindig izgalmas, jó hangulatban telik. A fogászat minden területe érdekel, szeretem a szakma változatosságát. Szeretném tovább képezni magam, mint klinikai fogászati higiénikus.

Tóth Soraya
Fogászati asszisztens
Tóth Soraya

2020-ban végeztem el a fogászati asszisztens képzést Szegeden.

Már a legelső gyakorlati napomon tudtam, hogy ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni. Az empátia és segítségnyújtás mindig is szerves részét képezte az életemnek, és ezt a munkám során remekül kamatoztathatom. Szeretem a szakma változatosságát, és nagymértékű fejlődését. Dr. Karácsonyi Sándor és Dr. Karácsonyi Bence munkáját segítem.
Szakmám minden szakterületén szívesen dolgozom, de leginkább az implantológia, a szájsebészet illetve az esztétikai fogászat érdekel. Munkám során igyekszem mindent megtenni, hogy pácienseink a lehető legkomfortosabban érezzék magukat nálunk, hiszen egy pozitív élmény kedvező hatással van a további kezelések eredményességére is.

Miklós Fanni
Fogászati asszisztens
Miklós Fanni

2020-ban végeztem fogászati asszisztensként Szegeden. 2020 őszén első munkahelyemként az Easy-Dent fogászati rendelőintézetben kezdtem el dolgozni Dr. Pethő Ildikó fogszabályozó szakorvos mellett. Szeretem a szakma változatosságát, mert folyamatosan tanulhatok, képezhetem magam. Úgy érzem, a fogszabályozás az a terület, ahol a legjobban tudom kamatoztatni már meglévő tudásomat, és további fejlődésre is számos lehetőséget kínál.