Dr. Gyergyói László - Fogorvos, Szájsebész szakorvos

Dr. Gyergyói László
Dr. Gyergyói László
Fogorvos, Szájsebész szakorvos
Dentoalveolaris szájsebész szakorvos
 
Rendelési idő:
Hétfő 9:00-16:00
Szerda 13:00-20:00
Péntek 9:00-17:00
 
Elérhetőség:
Telefon +36 (62) 451-567
E-mail: mail@easy-dent.hu

2010-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Majd 2013-ban dentoalveoláris szájsebész szakvizsgát tettem. Azóta a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar egyetemi tanársegédjeként a hallgatók szájsebészeti oktatását végzem.

2015 januárjában lettem tagja az Easy-Dent Fogászati Centrum kiváló csapatának.  Centrumunkban szájsebészként és általános fogorvosként állok pácienseim rendelkezésére. Kedvenc beavatkozásaim közé a tartoznak a fogak-, bölcsességfogak kíméletes eltávolítása, a regeneratív csontsebészet, ide értve az arcüregemelést (sinus lift), az elvékonyodott, volumenét vesztett állcsontgerinc csontpótlását. 2012-ben kezdtem el foglalkozni fogászati implantátum beültetésével, mely terület rögtön magával ragadott látva, hogy a fogbeültetés milyen széles spektrumú megoldást kínál a fogazat helyreállítására, legyen szó szóló-, részleges- vagy teljes foghiányról, ezzel visszaadva pácienseim rágóképességét, önbizalmát és mosolyát!

Munkám során arra törekszem, hogy betegeim a legtökéletesebb ellátásban részesüljenek, ezért is járok évente számos konferenciára, szakmai továbbképzésre. Ennek köszönhetően a legfrissebb ismeretek birtokában tudom pácienseimet fogadni.