Rendelőnk

A legmodernebb európai színvonalnak megfelelő felszereltségű, 6 székes, CBCT-3D digitális röntgennel ellátott fogorvosi rendelőben a legkorszerűbb anyagok és technikák felhasználásával gyógyítjuk a pácienseinket. Kényelmes bútorokkal berendezett, légkondicionált, kellemes környezet segíti az ide látogatók jó közérzetét.
Mindent a betegért!

Orthophos XG 3D Ceph röntgenkészülék

A röntgenkészülék segítségével lehetőségünk van hagyományos 2 dimenziós valamint 3 dimenziós nagy felbontású röntgenfelvételek készítésére.

A hagyományos röntgenfelvételek (panorámafelvétel, periapicalis kisfelvétel, szárnyas és ráharapásos felvételek) a legtöbb fogászati beavatkozás előtt megfelelő diagnosztikai értékkel bírnak.
Komoly előzetes tervezést igénylő, összetett beavatkozások előtt ugyanakkor elengedhetetlenül fontos 3D-s röntgenfelvétel készítése.

Ezeken a felvételeken az állcsontok kisebb-nagyobb részletei és a fogak a tér 3 irányában kirajzolódnak.
Bonyolultabb implantációs, szájsebészeti, parodontológiai műtéteknél a csontkínálat valamint fontos anatómiai képletek (pl.: arcüreg, ér- és idegképletek) helyzete pontosan megítélhető.

Implantációhoz lehetőség van előzetesen az implantátum ideális helyzetének meghatározására.
Ezt követően a tervezett pozíciónak megfelelően implantátum-fúrósablon készíthető, mely az implantátum precíz behelyezését segíti.

Bonyolult, összetett anatómiával rendelkező, vagy már korábban gyökérkezelt, panaszos fogak endodonciai kezeléséhez a 2 dimenziós felvételek gyakran nem kellőképpen informatívak.
Ilyen esetekben a korrekt diagnózis meghozásának érdekében 3 dimenziós CBCT felvétel készítése válhat szükségessé.

A készülék továbbá lehetőséget nyújt a fogszabályozó kezelésekhez szükséges úgynevezett teleröntgen-felvételek készítésére is.

Rendelőnk alapelve, hogy az összetett, több szakterület közreműködését igénylő esetek ellátása is egy épületen belül kivitelezhető legyen.

Röntgenkészülékünk is ezt a szemléletet hivatott tükrözni, hiszen a segítségével a szakellátásainkhoz szükséges röntgenfelvételek mindegyike elvégezhető.


Labomed Prima operációs mikroszkóp

Rendelőnkben rendelkezésre áll Labomed Príma operációs mikroszkóp, amellyel speciális, nagy precizitást igénylő beavatkozások végezhetők könnyebben, nagyobb biztonsággal.

Melyek ezek a beavatkozások?

  • Összetett anatómiájú fogak (újra)gyökérkezelése, gyökérkezeléssel kapcsolatos mikrosebészeti beavatkozások
  • Nagy kihívást jelentő, kiterjedt fogfelépítések
  • Fogak előkészítése héjakhoz, koronákhoz, hídpótlásokhoz
  • Szájsebészeti és parodontológiai mikrosebészeti beavatkozások

Tekintse meg galériánkat!