Implantáció

Önnek
           -Hiányzik egy vagy több foga?
           -Problémát okoz a protézise?

Az implantátumokon rögzített fogak ugyanúgy néznek ki, s ugyanolyan érzetet kölcsönöznek, mint a saját fogak. Ehet és ihat bármikor, amit szeretne, a protézisek vagy a foghiányok okozta kellemetlenségek nélkül.
 

Önnél is alkalmazhatóak a fogászati implantátumok

A hiányzó fogak pótlásában a fogászati implantátumok jelentik világszerte a leginkább előnyben részesített megoldást. Emberek milliói használják a fogászati implantátumokat mosolyuk és önbizalmuk helyreállítása érdekében. Fogorvosa segíthet Önnek annak eldöntésében, hogy az Ön esetében is megfelelő választásnak bizonyulnak-e az implantátumok.
       

Easy-Dent fogimplantátum

 

Amennyiben csak egyetlen fogának pótlására van szükség, az implantátum egy szinte tökéletes természetes megoldást jelent, sokkal hatékonyabb alternatívát képviselhet a hagyományos hídpótlásokhoz képest.
 

1. Egyetlen hiányzó fog pótlása.

Easy-Dent egy hiányzó fog pótlása

 

Egy fog hiánya.

 

Easy-Dent fog pótlás implantátummal

 

Egy fog hiányának pótlása, implantátummal.
 

 

Easy-Dent fog implantátum

 

Egyetlen hiányzó fog implantációs pótlásának végeredménye.

 

Ha Önnek kevés saját foga van, vagy akár egyetlen sem maradt, akkor az implantáció megoldási lehetőséget biztosít fix hidak vagy igen jól rögzített kivehető fogpótlások készítésére. Megszabadulhat a fogsorragasztóktól, a fémkapcsoktól és a hagyományos protézisek egyéb ismert kellemetlenségeitől.
Az implantációs fogpótlás segít a csontstruktúrák sorvadásának megelőzésében, s az Ön jelenlegi arcvonásainak hosszú távon történő megőrzésében.
 

2. Három fog pótlása implantátumokra rögzített hídpótlás segítségével.

Easy-Dent fogimplantátumok

 

 Három hiányzó fog helye a felső álcsontban.

 

Easy-Dent porcelán korona

 

 Három  porcelán korona felhelyezése a három implantátumra.

 

Easy-Dent három implantátumra három porcelán korona

 

 Természethű végeredmény.

 


A fogászati implantátumok képesek az instabil protézisek stabilitását is biztosítani. A rosszul illeszkedő fogsorok kihatnak az Ön táplálkozására, beszédére, s megjelenésére egyaránt.
Végre Ön bármely szituációban magabiztosan ehet, nevethet és mosolyoghat. A fogpótlás az implantátumokon stabilan rögzül, s megnő a komfortérzet, valamint a fogsor élettartama.
 

3. Gömbfejes rögzítésű fogsor

Gömbfejes zögzítésű fogsor

 

 Gömbfejes rögzítésű fogsor

 

Easy-Dent gömbfejes rögzítésű fogsor

 

Gömbfejes rögzítésű fogsor készítése

 

Easy-Dent kész gömbfejes rögzítésű fogsor

 

 A végeredmény


 

 A teljesen fogatlan alsó állcsont ellátásának egy másik lehetősége négy speciális implantátum segítségével. A fogpótlás merevítő rudas rögzítéssel készül, mely fix rögzítést ad, elősegíti a hatékony szájhigiéniát.
 

4. Teljes fogsor, melynek megtámasztását merevítőrudas felépítmény biztosítja.

Fogatlan alsó állcsont

 

 Teljesen fogatlan alsó állcsont.

 

Merevítő ruddal rögzített fogsor behelyezése

 

 Merevítő rúddal rögzített fogsor behelyezése.

 

Merevítő rudas rögzítéssel készült pótlás

 

 A merevítő rudas rögzítéssel készült pótlás és a végeredmény.

 

Mi fog történni?

Világszerte fogászati implantátumok milliói kerülnek behelyezésre évről-évre egyre nagyobb számban. Korszerű sebészi előkészítő eljárások (csontpótlás, sinus lift - arcüregemelés) segítségével olyan esetekben is meg lehet teremteni a fogbeültetés lehetőségét, ahol egyébként nem lenne kivitelezhető. A legsikeresebb fogpótlási eszközzé váltak, s nap mint nap hozzájárulnak az emberek életminőségének javításához.
Amennyiben az implantátumok biztonságosan rögzültek, el lehet készíteni rájuk a végleges koronákat, vagy a fogsort. Ezt követően visszatérhet a normál fogápoláshoz, mint amilyen a fogmosás, a fogselyem használata és a rendszeres fogorvosi vizsgálatokon történő megjelenés.
Megfelelő gondozás mellett az Ön implantátumai hosszú időn keresztül fogják szolgálni az evésben, beszédben és a jó megjelenésben betöltött funkciókat.
 

Az implantátumok előnyei

     -Előnyös megjelenést biztosít
     -Tartós, hosszútávú és biztonságos megoldás
     -Szájüregi komfortérzést ad
     -Megakadályozza az arc és állcsontok sorvadását
     -Óvja a meglevő ép fogakat

A fogászati implantátumok hosszú távon tekintve nem kerülnek többe, mint a hagyományos fogászati kezelési megoldások.
Ha figyelembe veszi a fogsorok cseréjét, árát, a korrekcióval eltöltött időt, vagy a hidak által a szomszédos fogakon okozott károsodást, rá fog jönni, hogy az implantátumok jobb és egészségesebb megoldást jelentenek.

A részletes tájékoztatást kérje a kollégáinktól!