Praxislabor

Bemutatkozás

Praxislabor


Az Alfa Omega Dent Kft. 2004 óta nyújt teljes körű, magas színvonalú fogtechnikai szolgáltatást, hazai és külföldi fogorvosok és pácienseik egyedi igényeit korszerű és kreatív megoldásokkal kielégítve – Magyarországon és a világ számos részén egyaránt.


Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött jól összeszokott csapatunk annak köszönheti sikereit bel- és külföldön egyaránt, hogy

  • Minden munkát tökéletes alapossággal, a szükséges időt rászánva készítünk.

  • Kiváló minőségű alapanyagokat használunk.

  • Szorosan együttműködünk a beavatkozást végző szakorvosokkal.

  • A megrendelt termékeket a megbeszélt határidőre pontosan elkészítjük.

A folyamatos szakmai fejlődés és innováció mellett legfőbb ismérvünk a – jó értelemben vett – állandóság: ha velünk dolgoztat, mindig számíthat a megszokott precizitásra és pontosságra – legyen szó akár termékeinkről, akár a vállalt határidőkről. A régóta kipróbált és jól bevált logisztikai megoldásainknak hála, megbízhatóságunkat azon partnereink is élvezhetik, akik földrajzilag távolabb (akár tőlünk több száz km-es távolságokra) dolgoznak.
Reméljük, fenti gondolatainkkal felkeltettük érdeklődését laborunk és szolgáltatásaink iránt – s amennyiben még nem ismerjük egymást, hamarosan próbára tesz bennünket!


Munkatársaink

Kapuvári Pál
laborvezető, kerámia munkák
Kapuvári Pál

Kapuvári Pál vagyok, 1969-ben születtem, 1990-ben fejeztem be a fogtechnikai tanulmányaimat Hódmezővásárhelyen. Ezután a Dental Laborban kezdtem dolgozni, Tóth Antal kezei alatt. Majd a Dentál Sprint, 1994-től pedig a Flexi-Dent laboratóriumokban fejlesztettem tovább elméleti- és gyakorlati tudásomat. Itt nyílt lehetőségem külföldi megrendelők számára is dolgozni.

A többéves szegedi tapasztalatszerzés után 2001-ben meghívást kaptam az Amerikai Egyesült Államokba, Los Angeles-be. Külföldről hazatérve a Helping Hands Fogtechnikai Laboratóriumban kezdtem ismét dolgozni, már vállalkozóként.
Jelenlegi cégemet, az Alfa-Omega Dent-et 2004-ben alapítottam, és azóta 6 kiváló szakemberrel dolgozom együtt Szegeden, Pusztaszeri utcai laboromban. A fogpótlás minden területével foglalkozunk, az ideiglenes koronától a zirkon kombinált munkáig.

2011-ben a Dentavantgarde a délkelet-magyarországi régió multiplikátorává avanzsált, ehhez a megtisztelő feladathoz többlépcsős elméleti- és gyakorlati képzésen kellett részt vennem. Az Elephant-Dental által forgalmazott kerámia termékek (antagon kerámia, Shakura-Zirkon-hoz való kerámia) anyagismereti és felhasználói tapasztalatainak bemutatása is a feladatom.

Természetesen ismereteimet folyamatos szakmai továbbképzésekkel gyarapítom

1996 – Ivoclar gyakorlati továbbképzés
1998 – Noritake gyakorlati továbbképzés
2011 – Elephant-Dental (Antagon interaction & Shakura interaction) multiplikátori képzés
2012 – GC gyakorlati továbbképzés

Papp Géza
cirkon és fémtechnikai munkák
Papp Géza

Pap Géza vagyok 1993-ban végeztem Hódmezővásárhelyen, fogtechnikusként. Munkám a hidak, fémlemezek, kombinált fogművek, műanyag leplezések és zirkon vázakra terjed ki. Szeretem, ha kreativitásomat és kézügyességemet bele tudom építeni a munkámba.

Munkahelyeim
1993-1994 Dentál Sprint Szeged
1994-1998 Oskovics László Szeged
1998-2003 LPSZ Szeged
2003-2014 Garai István & Lajos Tamás Szeged
2014 Alfa Omega Dent Kft Szeged

Csala Nóra
Kerámia munkák
Csala Nóra

Csala Nóra vagyok, 2012-ben végeztem a szegedi Pro-Dent-A Fogtechnikai Szakközépiskolában. Tanulmányaim 3 éve során a gyakorlatot az Alfa-Omega Dentnél töltöttem, ahol kollégáim mellett alkalmam nyílt elméleti tudásomat szakmai gyakorlattal bővíteni. Mivel az iskolát kiváló eredménnyel végeztem el, elhelyezkedhettem immár végzett fogtechnikusként a cégnél és lehetőséget kaptam a kerámia felrakás munkafolyamatának elsajátítására, ami mindig is vágyaim között szerepelt. Ebben maximálisan segítségemre vannak magasan képzett kollégáim és a folyamatos szakmai továbbképzések, amelyeken rendszeresen részt veszek. Célom, hogy szerves részévé váljak a csapatnak, munkáimmal mind főnököm, mind megrendelőink elvárásainak maximálisan eleget tegyek.

Mester Zsolt
Laborasszisztens
Mester Zsolt

Mester Zsolt vagyok, 18 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a fogtechnikával, azóta folyamatosan ez a munkám. 1995-ben sajátítottam el a gipszelés, a mintakészítés és az előkészítés munkafolyamatait. Tóth Antal fogtechnikus mester irányítása alatt álló Dental Laborban, amely akkoriban Szegeden vezető szerepet töltött be. 2001-ben a Helping Hands Fogtechnikai Laboratóriumban dolgoztam, majd 3 évvel később jelenlegi munkahelyemre kerültem.
Az előkészítés, gipszelés és mintakészítés mellett az én feladatom a lenyomatok és az elkészült munkák pontos határidőre történő szállítása a rendelő és a laboratórium között, valamint kapcsolattartás az asszisztenciával.
2004 óta dolgozom az Alfa-Omega Dentnél, ahol a szakmai kapcsolaton kívül barátság is szövődött kollégáimmal. Úgy érzem, ebben a csapatban igazán megtaláltam a helyem.

Bene Dóra
Fogtechnikus
Bene Dóra

2018-ban végeztem a Pro-Dent-A Fogtechnikai Szakgimnáziumban fogtechnikusként. Erasmus program keretein belül lehetőségem nyílt Bécsben  3 hetet eltölteni a Dentaltechnic Smaha GmbH-nál. 2017-ben kerültem az Alfa-Omgea Denthez tanulóként, ahol kiváló szakmai tudással rendelkező kollégáim segítették munkámat. Mivel az iskolát sikeresen befejeztem, lehetőséget kaptam arra, hogy az Alfa-Omega Dent Kft-nál folytathassam tovább a munkámat. Célom a folyamatos szakmai fejlődés mellett az, hogy még sokáig aktív tagja maradjak a csapatnak.

Lakatos Zoltán
Fogtechnikus
Lakatos Zoltán

Lakatos Zoltán Ádám vagyok, 1989-ben születtem. Fogtechnikai tanulmányaimat 2011-ben fejeztem be a szegedi Pro-Dent-A Fogtechnikai Szki.-ban.
Gyakorlati helyemként a Fogpótlás Kapás Kft. szolgált, ahol 2018-ig maradtam, majd egyéni vállalkozásba kezdtem.
2020 óta vagyok tagja az Alfa-Omega Dent Kft. csapatának, ahol főképp a digitális tervezéssel segítem a fogművek létrejöttét. Igyekszem ezt mindig a lehető legnagyobb precizitással megoldani.
Szeretem az összetettebb, bonyolultabb munkákat, melyekben kibontakoztathatom a tudásom, és ezek nem jöhetnének létre jó csapatmunka nélkül.

Berta Ágnes
Fogtechnikus
Berta Ágnes

Berta Ágnes vagyok. 1990-ben végeztem fogtechnikusként. A Tóth Antal fogtechnikus mester által vezetett Dentál-Laborban tanultam 3 évig, majd 1993-ban mestervizsgát tettem.
Főként kerámia fogpótlások elkészítésében szereztem széleskörű szakmai tapasztalatot. Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken, követve a legújabb fogtechnikai esztétikai anyagokkal kapcsolatos fejlesztéseket.
Profilom az elkészült kerámia fogpótlások egyedivé tétele a személyre szabott színezés kialakítása révén.
Azért szeretek praxislaborban dolgozni, mert lehetőséget ad a magasfokú esztétikai igények profi megvalósítására. Célom szakmámon belül a lehető legjobb ellátásban részesíteni a nekünk bizalmat szavazó pácienseket.