Pályázatok

GOP- 1.3.1-11/C-2012-1354

INNOVATÍV FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA FOGÁSZATI BERENEZÉS BESZERZÉSÉVEL  

A kedvezményezett neve: DENTI-CURE Egészségügyi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: „Innovációs eredmények hasznosítása az Denti-Cure Kft-nél”
A szerződött támogatás összege: 5.005.000 Ft
A támogatás mértéke: 65 %
A projekt tartalmának bemutatása:
A szegedi telephelyen megvalósuló fejlesztés célja a fogorvosi járó beteg ellátás színvonalának emelése, amely az innovatív és fejlett műszaki színvonalú fogászati berendezés beszerzésével valósult meg.
A berendezés az iparban bevált magas színvonalú komponensek felhasználásával, tervezési- és kialakítási módjával készült. Az innovatív berendezéssel a cég képes lesz gyors és szakszerű komplex betegellátásra, továbbá újszerű szolgáltatásként valóra válik a kényelmes és stressz mentes fogászati kezelés.
Az 5 millió forintos európai uniós támogatás segítségével lehetőség nyílt egy új, innovatív komplett fogászati berendezés beszerzésére. A vállalat a beruházásnak köszönhetően az eddigi piaci pozíció megtartása mellett piacbővülésre, továbbá a versenyképesség és az árbevétel növekedésére számít.
A vállalat a fejlesztés egyik legfontosabb eredményeként munkahelyet tud megtartani és továbbiakat tervez létrehozni.
A projekt befejezési dátuma: 2014.07.23.
A projekt azonosító száma: GOP- 1.3.1-11/C-2012-1354

További információ kérhető:
Dr. Kovács Ágnes Mónika, ügyvezető
Elérhetőség (06 30 995-9242,

 

GINOP-2.1.8-17-2018-02453

„A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”

A kedvezményezett neve: EASY-DENT 2000 Egészségügyi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: „Innovatív beruházás az Easy-Dent Kft.-nél”
A szerződött támogatás összege: 7.750.000 Ft
A támogatás mértéke: 50 %
A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében beszerzésre kerülő Sirona ORTHOPHOS XG 3D CEPH  röntgenkészülék technológiai újdonságot jelent a kft. számára, ugyanis képalkotó készülékkel a cég jelenleg nem rendelkezik. A műszer nemcsak a cég számára jelent innovációt, de a fogászati készülékek között is innovatívnak számít. A készülékkel a fogászati szolgáltatások nyújtásánál lehetőség lesz teljesebb körű diagnosztikára, továbbá orthodontális beavatkozások végzésére.
A berendezésnek köszönhetően a cég a jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan lényegesen magasabb színvonalú szolgáltatás jön létre. Az innovatív röntgen géppel a cég képes lesz gyors és szakszerű komplex kiszolgálására, ugyanis újszerű szolgáltatásként a páciensekről azonnal a helyszínen röntgen felvétel készül. Ez az innovatív szolgáltatás számos fogászati szolgáltatás azonnali ellátását teszi lehetővé, így gyorsítva és magasabb színvonalúvá téve a fogászati beavatkozásokat.
Az innováció révén növekszik a fogászati szolgáltatások hatékonysága ugyanis lehetőség lesz komplex szolgáltatáscsomagot kínálni a pácienseknek, így hozzáadott-érték növekedés valósul meg.  A beszerzésre kerülő fogászati eszköz a műszaki-szakmai tulajdonságai alapján hozzájárul ahhoz, hogy a kft. a jelenlegi szolgáltatásait hozzáadott-érték növekedést eredményező módon fejlessze. A röntgen gép lehetővé teszi a szolgáltatási folyamat innoválását, a szolgáltatások minőségi és mennyiségi mutatóinak növelését. Ezzel jelentősen nő a cég versenyképessége, ennek köszönhetően az eddigi piac megtartása mellett piacbővülés is realizálódik. A projekt megvalósulásával az árbevétel további folyamatos növekedése is várható.
A projekt befejezési dátuma: 2019.05.13.
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02453


További információ kérhető:
Dr. Karácsonyi Sándor, ügyvezető
Elérhetőség (06 30 953-0557,