Dr. Bandula Eszter - Fogorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Bandula Eszter
Dr. Bandula Eszter
Fogorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Rendelési idő:
Hétfő: 8:00-18:00
Csütörtök: 8:00-18:00


Elérhetőség:
Telefon: +36 (62) 451-567
E-mail: mail@easy-dent.hu

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015-ben. Ezt követően kezdtem el a konzerváló fogászat és fogpótlástan rezidensképzést, melynek keretein belül Dr. Koltai Attila és Dr. Karácsonyi Sándor segítette szakmai fejlődésemet. Látva szakmájuk iránti lankadatlan lelkesedésüket, én is azonnal beleszerettem a megtartó fogászatba és a protetikába is. A képzés végeztével 2018-ban szakvizsgáztam. Azóta konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosként dolgozom továbbra is az Easy-Dent nagyszerű csapatával.

Szakterületemnek megfelelően fogmegtartó kezeléseket végzek a legszívesebben. A fogszuvasodás gyógyítása és következményes betegségeinek kezelése, úgymint: fogak esztétikus felépítése, restauratív ellátása betéttel/koronával, fogbél eredetű fájdalmak gyógyítása gyökérkezeléssel, sikertelen gyökérkezelt fogak ellátása mind ide tartozik. Ezen kívül szívesen készítek nagyobb fix pótlásokat (hidakat), illetve kombinált kivehető pótlásokat, valamint teljes kivehető protéziseket is.

Az eddigi évek legfőbb felismerése számomra, hogy a prevenció túltesz minden terápiás módszeren és minden életkorban alkalmazható. Ezek alapján gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt szívesen foglalkozok. Célom, a páciensek igényeit figyelembe véve egy tartósan funkcionáló, mindemellett esztétikus megoldás választása a fogazat helyreállítására. Fontosnak tartom a szakmai igényességet, illetve precizitást. Nagy hangsúlyt fektetek a rendelőben a higiénére, amit asszisztensnőmtől is elvárok. Nem sajnálom az időt a beavatkozások ismertetésére, illetve örömmel tölt el, ha egy egykor szorongó páciens mosollyal az arcán érkezik hozzánk. Az oldott légkör megteremtése nálunk csapatmunka, amiben nagy szerepe van mindig vidám, mosolygós asszisztensnőmnek is.  

A fogászat gyorsan fejlődő területe az orvoslásnak, ezért rendszeresen részt veszek a mindennapokban hasznosítható gyakorlati továbbképzéseken, ezzel biztosítva betegeim számára a modern, naprakész ellátást.