Dr. Karácsonyi Sándor - Fogorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Karácsonyi Sándor
Dr. Karácsonyi Sándor
Fogorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
Fog- és szájbetegségek szakorvosa
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
 
Rendelési idő:
Hétfő: 9:00-18:00
Szerda: 9:00-18:00
Péntek: 9:00-13:00
 
Elérhetőség:
Telefon: +36 (62) 451-567
E-mail: mail@easy-dent.hu

Dr. Karácsonyi Sándor vagyok.  1989-ben szereztem fogorvosi diplomámat a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd rögtön folytatva a tanulást, szakvizsgát tettem Fog–és szájbetegségekből(1991), majd Konzerváló fogászat és fogpótlástanból(2004).
Az azóta eltelt évek alatt alkalmam volt alaposan megismerni a magyar emberek életét, problémáit és egészségi állapotát.
Számomra a fogorvoslás soha nem pusztán munka volt, hanem egyben a hivatásom és személyes érdeklődési területem is.

Mindig arra törekedtem, hogy a hozzám forduló páciensek számára olyan komplex szolgáltatást kínáljak, mely a lehető legbiztonságosabb és legkisebb kényelmetlenséggel járó módon nyújt hosszút távra szóló és esztétikus megoldást a legkülönbözőbb fogászati problémáikra.

Ezért pályám során továbbképzések sorozatával sajátítottam el a fogorvostudomány egyes speciális részterületeit, mindig szem előtt tartva hivatásom legfrissebb eredményeit. Egyaránt közel áll hozzám a hagyományos fogmegtartó kezelések végzése, valamint a legmodernebb implantátumprotetikai eljárások alkalmazása. A mai kor elvárásaival összhangban – a páciensek kérésének megfelelően - esztétikai fogászati  eljárásokat is  végzek.

Ez az innovatív hozzáállás számomra mindennél természetesebb, mert ez biztosítja, hogy hivatásomat a saját magamtól elvárt magas színvonalon tudjam gyakorolni.
A tanulás mindig is életem elengedhetetlen részét képezte, így rendelőmben is ez a szemlélet érvényesül.
1997 óta a szakorvosképzésben is részt veszünk. Betegközpontú szemléletünket minél több kollégának szeretnénk továbbadni.

Hiszem, hogy a jövő a pácienst partnernek tekintő, komplex szolgáltatást nyújtó egészségügyé. Hazánk immár az Európai Uniós része, így mi is új kihívások elé kerültünk, melyekben kollégáimmal együttműködve kell helytállnunk. Ennek megfelelően a rendelőben dolgozó minden orvos, köztük én is, rendelkezünk EU akkreditált szakvizsgával.

Komoly szakmai sikerként értékelem, hogy rendelőnk 2020-ban elnyerte az „endodontiai képzőhely” minősítést.
A folyamatos szakmai kihíváskeresés szellemében ugyanebben az évben sikeresen teljesítettem az Európai Unió által - a szakorvosi cím megújításához- előírt, legújabb, többlépcsős „Fogpótlástan ”szakvizsgát is, így továbbra is zökkenőmentesen,  magas szinten folyik nálunk a betegelátás és a rezidens szakorvosok oktatása.