Dr. Kovács Ágnes - Fogorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Kovács Ágnes
Dr. Kovács Ágnes
Fogorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Általános orvos
Fog- és szájbetegségek szakorvosa
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
 
Rendelési idő
Kedd 8:30-13:00
Csütörtök 13:00-18:00

Elérhetőség
Telefon +36 (62) 451-567
E-mail: mail@easy-dent.hu

Dr. Kovács Ágnes vagyok. 1990-ben végeztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, ahol általános orvosi diplomát szereztem. Tanulmányaimat folytatva 4 évet töltöttem a Fogászati és Szájsebészeti Klinikán, majd letettem a Fog- és szájbetegségek szakvizsgát,  2004-ben pedig akkreditált szakvizsgát Konzerváló fogászat és protetikából.
Az azóta eltelt évek alatt széles körű gyakorlatra tettem szert mind a fogmegtartó, mind a fogpótló eljárások valamint az ambuláns szájsebészeti esetek ellátása terén. Asszisztensnőmmel megbízható, összeszokott csapatot alkotunk.
Munkám során arra törekszem, hogy a hozzám forduló páciensekkel folyamatosan egyeztetve megtaláljuk mindenki számára az optimális megoldást. Az esztétikai szempontok mellett alapvető számomra, hogy tartós eredményt adó, a betegeim számára minél kevesebb kényelmetlenséggel járó beavatkozást végezzek.
Ismereteim bővítése érdekében folyamatosan járok továbbképzésekre, mert arra törekszem, hogy a hozzám fordulók mindenkor a legmodernebb ellátásban részesüljenek.
Munkám szakmai elismertségét jelzi, hogy évek óta részt veszek a fiatal szakorvosjelöltek képzésében.