Munkatársaink

Kocsonyi-Adamcsok Márta
Logopédus
Kocsonyi-Adamcsok Márta

2004-ben szereztem meg tanítói diplomámat, német műveltségterülettel a Tessedik Sámuel Főiskolán, Békéscsabán. A főiskolás évek során rájöttem, hogy munkámhoz elengedhetetlen lesz a logopédia területének megismerése, így jelentkeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karára és 2008-ban megszereztem gyógypedagógiai-logopédus diplomámat.

Szakszerűen végzek nyelvlökéses nyelés, afázia, pösze,diszkalkulia, diszlexia, diszgráfia, diszfázia, dadogás,hadarás terápiát. Gyakorlatom van a logopédiai diagnosztikában.

Munkám során fontosnak tartom, hogy minden hozzám forduló szülőt és gyermeket ellássak megfelelő mennyiségű, érthető információval. Igyekszem a családdal maximálisan együttműködni, mert a fejlődéshez nélkülözhetetlen a gyakorlás és a beszédhibás gyermekhez való megfelelő hozzáállás.

Balázs Tiborné Andrea
Fogászati asszisztens
Balázs Tiborné Andrea

Egészségügyi középiskolai tanulmányaim után kerültem kapcsolatba a fogászattal. Az I. Rendelőintézet fogászatán kezdtem el dolgozni, majd négy hónap múlva kerültem körzeti fogászati rendelőbe (Föltámadás u.), mint asszisztensnő. 1989-ben megszereztem a Fogorvosi asszisztens szakképesítést. 1995-től a Fogászati és Szájsebészeti Klinikán dolgoztam a protetika osztályon. 1999-től a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. Szakmai felkészültségem szinten tartása érdekében folyamatosan továbbképzéseken veszek részt. Munkahelyemen jó a munkaközösség, szeretem a munkám és az emberekkel való foglalkozást.

Tapodi Ágnes
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Tapodi Ágnes

1981-ben érettségiztem Szegeden az Egészségügyi szakközépiskolában. Első munkahelyem az Ifjúsági Rendelő Intézet gyermek fogászatán volt.
1984-ben megszereztem a Fogorvos asszisztensi szakképesítést.
2009-ben SZTE Fogorvosi kar Szak.-és Tov.központ szervezésében Klinikai Fogászati Higiénikus, Dentálhigiénikus Szakképesítést szereztem.
1991.02.01-től mai napig Dr.Karácsonyi Sándor asszisztense vagyok.
Folyamatosan részt veszek szakmai továbbképzéseken és próbálom felhasználni az újonnan megszerzett ismereteket a fogászat minden területén.
Dentálhigiénikusként nagyon fontos számomra a pácienseinkkel való törődés, és próbálok maximálisan odafigyelni arra, hogy kellemesen érezzék magukat fogászatunkon.

Jani Andrásné Gyöngyi
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Jani Andrásné Gyöngyi

Általános asszisztensként kezdtem a pályám. Fogszabályozáson dolgoztam, és ott kezdtem ismerkedni a fogászattal.
2001-ben végeztem el a fogászati asszisztensi, és 2009-ben a dentálhigiénikusi képzést.
2000 óta dolgozom Kovács Ágnes doktornő asszisztenseként.
Továbbképzéseken folyamatosan bővítem ismereteimet, és tájékozódom az új módszerekről.
Három gyermekes anyaként átérzem a gyerekek félelmét és az édesanyák aggodalmát egyaránt a fogászattal kapcsolatban.

Török Annamária
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Török Annamária

2014-ben végeztem fogászati asszisztensként Szegeden, majd 2015-ben klinikai fogászati higiénikusként. A fogászaton belül minden érdekel, de kedvenc területem a parodotológia, ezért öröm számomra, hogy Dr. Jobba Zsófia munkáját segíthetem.

Fontosnak tartom a preventív szemlélet elterjedését és, hogy minél több emberhez eljutassam a megfelelő szájhigiénia elsajátításához szükséges ismereteket.

Szűcsné Vincze Márta
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Szűcsné Vincze Márta

2013-ban végeztem fogászati asszisztensként Szegeden. Véletlenszerűen alakult úgy, hogy asszisztens lettem, de ennek nagyon örülök. A fogászati ellátásban tudom igazán jól érezni magam, mert itt az esetek nagy többségében siker, elégedettség és mosoly a munkánk eredménye. Nagyfokú türelemmel, toleranciával és empátiával állok a páciensek szolgálatára, s ezt a lelkes munkát a páciensek a kezelés végén egy széles mosollyal jutalmazzák meg. Szeretem a hivatásom, ezért fontosnak tartom a folyamatos fejlődést. Nagy öröm számomra, hogy az Easy-Dent Fogászati Centrum csapatának tagjaként dolgozhatom.

Molnár Edit
Fogászati asszisztens
Molnár Edit

Fogászati asszisztensként 2008-ban végeztem.
Tanulmányaim végeztével rövid időn belül el is helyezkedtem, előző munkahelyemen 7 évig dolgoztam.
2017 decembere óta az Easy-Dent Fogászati Centrum szakmai csapatához tartozom, Dr. Pethő Ildikó fogszabályozó szakorvos munkáját segítem.
Szeretek emberekkel foglalkozni, közel áll személyiségemhez az empatikus és segítő munka.
Folyamatos szakmai továbbképzéseken fejlesztem eddig megszerzett tudásomat.

Kövér Judit
Fogászati asszisztens
Kövér Judit

2017 júliusában szereztem meg a fogászati asszisztens szakképesítést, azóta dolgozom az Easy Dent Fogászati Centrumban Dr. Gyergyói László szájsebész mellett, ahol a munka mindig izgalmas, jó hangulatban telik. A fogászat minden területe érdekel, szeretem a szakma változatosságát. Szeretném tovább képezni magam, mint klinikai fogászati higiénikus.

Dr. Sáry Tekla munkáját is én segítem, örülök, hogy e csapat tagja lehetek.