Munkatársaink

Kocsonyi-Adamcsok Márta
Logopédus
Kocsonyi-Adamcsok Márta

2004-ben szereztem meg tanítói diplomámat, német műveltségterülettel a Tessedik Sámuel Főiskolán, Békéscsabán. A főiskolás évek során rájöttem, hogy munkámhoz elengedhetetlen lesz a logopédia területének megismerése, így jelentkeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karára és 2008-ban megszereztem gyógypedagógiai-logopédus diplomámat.

Szakszerűen végzek nyelvlökéses nyelés, afázia, pösze,diszkalkulia, diszlexia, diszgráfia, diszfázia, dadogás,hadarás terápiát. Gyakorlatom van a logopédiai diagnosztikában.

Munkám során fontosnak tartom, hogy minden hozzám forduló szülőt és gyermeket ellássak megfelelő mennyiségű, érthető információval. Igyekszem a családdal maximálisan együttműködni, mert a fejlődéshez nélkülözhetetlen a gyakorlás és a beszédhibás gyermekhez való megfelelő hozzáállás.

Balázs Tiborné Andrea
Fogászati asszisztens
Balázs Tiborné Andrea

Egészségügyi középiskolai tanulmányaim után kerültem kapcsolatba a fogászattal. Az I. Rendelőintézet fogászatán kezdtem el dolgozni, majd négy hónap múlva kerültem körzeti fogászati rendelőbe (Föltámadás u.), mint asszisztensnő. 1989-ben megszereztem a Fogorvosi asszisztens szakképesítést. 1995-től a Fogászati és Szájsebészeti Klinikán dolgoztam a protetika osztályon. 1999-től a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. Szakmai felkészültségem szinten tartása érdekében folyamatosan továbbképzéseken veszek részt. Munkahelyemen jó a munkaközösség, szeretem a munkám és az emberekkel való foglalkozást.

Tapodi Ágnes
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Tapodi Ágnes

1981-ben érettségiztem Szegeden az Egészségügyi szakközépiskolában. Első munkahelyem az Ifjúsági Rendelő Intézet gyermek fogászatán volt.
1984-ben megszereztem a Fogorvos asszisztensi szakképesítést.
2009-ben SZTE Fogorvosi kar Szak.-és Tov.központ szervezésében Klinikai Fogászati Higiénikus, Dentálhigiénikus Szakképesítést szereztem.
1991.02.01-től mai napig Dr.Karácsonyi Sándor asszisztense vagyok.
Folyamatosan részt veszek szakmai továbbképzéseken és próbálom felhasználni az újonnan megszerzett ismereteket a fogászat minden területén.
Dentálhigiénikusként nagyon fontos számomra a pácienseinkkel való törődés, és próbálok maximálisan odafigyelni arra, hogy kellemesen érezzék magukat fogászatunkon.

Jani Andrásné Gyöngyi
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Jani Andrásné Gyöngyi

Általános asszisztensként kezdtem a pályám. Fogszabályozáson dolgoztam, és ott kezdtem ismerkedni a fogászattal.
2001-ben végeztem el a fogászati asszisztensi, és 2009-ben a dentálhigiénikusi képzést.
2000 óta dolgozom Kovács Ágnes doktornő asszisztenseként.
Továbbképzéseken folyamatosan bővítem ismereteimet, és tájékozódom az új módszerekről.
Három gyermekes anyaként átérzem a gyerekek félelmét és az édesanyák aggodalmát egyaránt a fogászattal kapcsolatban.

Török Annamária
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Török Annamária

2014-ben végeztem fogászati asszisztensként Szegeden ,majd 2015-ben klinikai fogászati higiénikusként.A fogászaton belül minden érdekel,de kedvenc területem a parodotológia,ezért öröm számomra , hogy Dr. Jobba Zsófia munkáját segíthetem.

Fontosnak tartom a preventív szemlélet elterjedését és ,hogy dentalhigiénikusként minél több emberhez eljutassam a megfelelő szájhigiénia elsajátításához szükséges ismereteket. Ennek érdekében rendszeresen fejlesztem és frissítem tudásomat.2018-ban sikeresen elvégeztem  az iTOP Advanced képzését,mely során rengeteget tanultam a fogápolás megfelelő technikájáról, valamint ennek gyakorlati átadásáról .

Szűcsné Vincze Márta
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Szűcsné Vincze Márta

2013-ban fogászati asszisztensként, 2015-ben dentalhigiénikuskénk végeztem. Azóta dolgozom az Easy-Dent fogászati rendelőintézetben. Nagyfokú gyakorlatra tettem szert a konzerváló fogászat és a fogpótlástan mellett a fogmegtartó kezelések,valamint a speciális gyökér kezelések területén is.
Dr. Fodor Lilla és Dr. Bandula Eszter munkáját segítem . A munkánk során mérhetetlenül fontos számunkra,hogy a rendelőben a magas színvonalú beavatkozások mellett, családias hangulatú kezelésekben részesítjük az ide érkező betegeket. Hiszen mindannyian tudjuk,hogy senki nem szeret fogorvoshoz járni.
Ezt a fajta feszültséget  igyekszünk, mosollyal és empátiával az együttérzésünket oly módon megvalósítani,hogy a páciensek érezzék valóban fájdalom mentes fogászati kezelésen vesznek részt.
A munkám mellett szabadidőmben fontos számomra,hogy önkéntes preventív munkában vegyek részt!
Ezért is lettem a Colgate nagykövete,amelyben gyerekeknek már egészen pici koruk óta igyekszem megtanítani a helyes fogmosást. Legyen ez iskolai intézményekben vagy akár beteg gyerekeknek a klinikán. A munkám során mérhetetlenül fontos a folyamatos fejlődés  ezért igyekszem minél többször eljutni időm és anyagi lehetőségeimhez mérten,olyan továbbképzésekre amelyen keresztül a munkámban még eredményesebb tudok lenni!

Molnár Edit
Fogászati asszisztens
Molnár Edit

2009-ben végeztem fogaszati asszisztensként. Az iskola befejezése óta, közel 10 éve a pályán vagyok.
Szeretek emberekkel foglalkozni. Sokat jelent számomra ez a szakma, mivel a segítő,empatikus tevékenységek mindig közel álltak hozzám. Ez a szakma ilyen, igyekszem is így végezni.

Kövér Judit
Fogászati asszisztens
Kövér Judit

2017 júliusában szereztem meg a fogászati asszisztens szakképesítést, azóta dolgozom az Easy Dent Fogászati Centrumban Dr. Gyergyói László szájsebész mellett, ahol a munka mindig izgalmas, jó hangulatban telik. A fogászat minden területe érdekel, szeretem a szakma változatosságát. Szeretném tovább képezni magam, mint klinikai fogászati higiénikus.